Julebrev 2016

Folketælling i Betlehem: "Og det skete i de dage, at der udgik en befaling fra kejser Augustus, at al verden skulle skrives i mandtal"

Kære familie og venner.

Frederikssund den 20. december 2016

2016 har været et år med en række særlige begivenheder i vores familie:

Vi har da også - sædvanen tro - været på en del ferier i ind- og udland:

Endelig skulle vi den 20. november have været på den helt store tur - en måned i Myanmar (Burma) - hvor flybilletter allerede var købt i januar måned. Desværre fik Flemming podagra, som vandrede rundt mellem ankel og storetå - og fra den ene fod til den anden. Det er yderst smertefuldt. Han ændrede kost - fik 9 ibufen piller om dagen - isposer om natten - og så gik han over til binyrebarkhormon piller. Det forsvandt aldrig helt. Vi turde derfor ikke tage af sted, og billetterne blev afbestilt 3 dage før afgang. I den sidste måned er Flemmings urinsyregigt kommet og gået hele tiden.

I december var vi 4 spændende dage i Madrid.

Vi holder jul sammen med pigerne og deres familie hos Kirsten og Henrik i Espergærde.

Hermed nogle enkelte fotografier fra året 2016. Først lidt brugervejledning: Hvis du klikker på et link, kommer du til et billedalbum i en ny fane med masser af billeder, som uddyber overskriften. Hvis du klikker på et billede, kommer du til en større version af billedet eller til et underalbum. Luk billedalbummets fane for at komme retur til julebrevet, eller på telefon brug "pil tilbage". Er teksten for lille så tast: Ctrl+

Indeks over links til billedalbum:

 

Udsigt fra altan 6/12 2016 kl. 17.25
 
Sommerferie med mormor og morfar på Bornholm
Julefrokost 1. Juledag 2016 i Frederikssund
Juleaften i Espergærde 2016

 
 

Glædelig jul og godt nytår  

Elise og Flemming

 

 

Alle billederne kom ikke med i ovenstående linkliste - var der nogle du manglede, så kan du måske finde dem ved at klikke i nedenstående liste:

 

Har du lyst til at læse nogle af vores gamle julebreve, så er der her links: