Julekort 2006 - Kære familie og venner.

Juleforberedelserne er godt i gang. Vi er lige kommet hjem efter at have købt de sidste julegaver. Solen strålede fra en klar himmel, da vi gik af sted de 500 m op til centrum, men vi vendte hjem 2 timer senere i silende regn. Rigtig vinter har vi endnu ikke oplevet her i vores nye hjemby Frederikssund.
Den 27. marts i år overtog vi vores  nye rækkehus - 2 måneder senere end oprindelig planlagt. Vi flyttede ind samme dag - dog kun med vores dobbeltseng. Ugen efter flyttede vi ind med resten af møblerne.Det var dejligt at have sit eget hjem igen. Flemming havde job i Brøndby og jeg i Ballerup. Det var lidt hårdt at bo i Præstø og arbejde i HT-området - så vi var glade for at kunne tage mod de tilbud, vi fik fra familie og venner, om at overnatte hos dem i flere af ugerne. På et tidspunkt boede vi endog på vandrehjem på Amager. Alle weekender tilbragte vi i sommerhuset på Jungshoved.
Den 21. april var vi så meget på plads i vores nye hus - at vi kunne holde Flemmings 60 års fødselsdag med den nærmeste familie. Der er lige plads til 10 personer rundt om bordet.
Når man bor i Frederikssund, må man have en cykel. Der er så mange skønne ture at cykle langs fjorden og rundt i Horns Herred, så Flemming besluttede, at vi skulle investere i cykler. Investere?  Det er så meget sagt – man skal jo ikke smide for mange penge ud – tænk hvis det nu ikke er sagen at cykle …

Altså købte vi hos T. Hansen 2 cykler – en herre og dame cykel med 3 gear til en samlet pris af 2.000 kr. Det gik fint med at cykle i Frederikssund og omegn – ture på helt op til 40 km ad gangen. Sadlerne blev dog hurtig udskiftet til nogle med gelé, så vi ikke fik så ondt i ..... 
Sommerferien blev planlagt til at være en cykeltur fra Gedser til Skagen. Turen startede den 22. juli og sluttede den 14. august, efter at vi havde tilbagelagt omkring 800 km. 

Når man nu ikke selv vil investere i en ordentlig cykel – ja så er det jo heldigt,at man kan VINDE en. Mens vi var på vej mod Grenen og Flemmings T Hansen cykel var ved at brase helt sammen - der var efterhånden "gået" 10 eger - blev vi ringet op af en EDC mægler i Slangerup, som kunne meddele os, at Flemming havde vundet en helt ny Winter cykel med ikke mindre end 7 gear. Elise havde på Flemmings vegne - via Internettet - svaret på et reklame-mail - det kaldes også spam-mail - fra EDC kæden, og nu var han altså blevet udtrukket som den heldige vinder - ja han har en god kone.

Nu blev det jo endnu bedre at cykle – hele 7 gear og ingen løse dele – så det blev til flere ture i det dejlige efterår med de mange solskinsdage.
I efterårsferien var vi på en 8 dags tur til Napoli og Rom med rejseselskabet "Kultur-rejser". Det var en fantastisk oplevelse, hvor vi først boede 4 dage på hotel i Napoli med ture til Monte Casino, Pompeji, Vesuv og rundt langs Amalfikysten. Dernæst blev vi kørt til Rom, hvor vi boede 4 dage på et hotel ca. 20 km. uden for Rom. Hver dag var der så arrangeret ture med guide rundt i Rom.
Elises fødselsdag blev holdt sammen med børn, børnebørn, søster og veninde i sommerhuset på Jungshoved.
Juleaften holder vi i år sammen med resten af familien hos Kirsten og Henrik i Espergærde - ja vi må håbe. at Julemanden lige som sidste år også kommer i år.
Nu vil vi slutte med at ønske jer en rigtig glædelig Jul og et godt Nytår. Det er næsten lykkes at have haft alle på besøg her på Sydkajen 19 i løbet af året. I skal alle være velkomne igen i 2007, hvor vi da bliver øboere……

Har du fået lyst til at læse mere og se flere billeder så se: http://bitz.dk/Julebrev2006

God Jul og godt Nytår   

Elise og Flemming


 


Kill that cat!