Elise og Flemmings julebrev 2018

Oppe Sundby Kirke ved Frederikssund 18. Marts 2018

Sneflokke kommer vrimlende

Den 23. december 2018

Kære familie og venner.

I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

 

Året 2018 er snart forbi. Traditionen tro vil vi også i år sende et julebrev med billeder af de oplevelser, som vi har haft i årets løb. Juleaften fejrer vi i Rungsted hos Annette sammen med såvel Annettes som Kirstens familie. Året har budt på mange gode dage - såvel sammen med børn og børnebørn - som i selskab med mange af vores gode venner.

Årets billeder har vi - igen i år - delt i følgende 3 kategorier:

  1. Oplevelser sammen med børn og børnebørn
  2. Arrangementer med vennerne
  3. Ture og ferierejser

Først lidt brugervejledning:

Hvis du klikker på et link, kommer du til et billedalbum i en ny fane med masser af billeder, som uddyber linket. Hvis du klikker på et billede, kommer du til en større version af billedet eller til et underalbum. Luk billedalbummets fane for at komme retur til julebrevet, eller på telefon brug "pil tilbage". Er teksten for lille så tast: Ctrl+

1 Oplevelser sammen med børn og børnebørn

Maria - den ældste af vores 3 pige børnebørn - blev konfirmeret i maj måned i Espergærde kirke. Maria var bagefter en tur med mormor i San Francisco. Hun er 15 år og går nu i 9. klasse på Espergærde skole.

Daniel - vores ældste barnebarn - er 17 år og går i 2. g på Niels Brock Handelsgymnasium i København. Han har lige holdt 2 års kærestedag med Anna, som han mødte på efterskolen i Ranum. 

Oscar på 16 år går i 1. g på Rungsted Gymnasium, hvor han stortrives - og så har han lige fået sit første fritidsjob i Brugsen i Hørsholm. 

Camille på 14 år går i 8. klasse på Rungsted skole og skal konfirmeres til foråret. Hun var sammen med et par veninder på sommerferie hos os i vores sommerhus på Jungshoved.

Ida Sofie er 8 år og går i 2. klasse i Espergærde. Hun dyrker gymnastik 3 gange om ugen, og hendes hold har lige vundet en sølvmedalje. Hun var sammen med os på vandretur i en uge på Bornholm i sommerferien.

Den 1. september var børn og børnebørn samlet hos os i sommerhuset, hvor vi fejrede 50 års guld.

Den 8. september var Elise til Bittes 70 års fødselsdag, som blev holdt i Horsens

2 Arrangementer med vennerne

Laila og Carsten var på besøg i sommerhuset i april måned, og vi var efterfølgende på Sejerø hos dem i august måned. Her hilste vi også på Bent, som bygger nyt sommerhus på Sejerø.

I juni måned var vi samlet i Herlev med 3 af Flemmings gamle soldaterkammerater, som vi mødes med én gang om året.

Vi var til Minnas fødselsdag i april måned og til Bodil og Jespers guldbryllup i juli måned. TI-banden (Bodil, Jesper, Minna og Mogens) var efterfølgende på besøg i sommerhuset i oktober måned.

I juli måned var vi til Stina og Niels´s guldbryllup, hvor vi også fik hilst på Anna og HP, som sejler rundt i Middelhavet.

3 Ture og ferierejser

Året startede med, at vi blev i Villa POCA i Spanien til midten af januar måned. Vi har været i Annette og Pers hus hver vinter de sidste 5 år.

I februar havde vi en pragtfuld 4 dages tur til ROM i solskin - efterfulgt af en tur i marts til Prag, hvor det var rigtig koldt. 

I april måned var vi en uge på Sardinien, hvor vi boede på 2 forskellige hoteller. Vi havde lejet en bil, så vi kørte rundt der.

Flemming var som sædvanlig på vandretur på Caminoen (Pamplona - Santiago) fra midt i maj til slutningen af juni måned, medens Elise var en uge i San Francisco med Maria samt 2 uger i Alicante med Brit.

Vi var begge 2 (Elise og Flemming) sammen på en 3 ugers Caminotur i september måned (Pamplona - Burgos). Det var helt igennem en pragtfuld tur (flot vejr og gode overnatningssteder samt meget billigt). 

Indeks over links til billedalbum:

 
 
Vores flotte Kronprinsesse Marys Bro over Roskilde Fjord er snart færdig - klik også her
 
23 december 2018 Sydkajen i Frederikssund - det har sneet, og det er blevet kælkevejr
 
Juleaften 2018 i Rungsted

Højt for træets grønne top

 

Kender I den om Rudolf med den røde tud - prøv at klikke HER

 

Glædelig jul og godt nytår  

Elise og Flemming

På loftet sidder nissen med sin julegrød

Alle billederne kom ikke med i ovenstående linkliste - var der nogle du manglede, så kan du måske finde dem ved at klikke i nedenstående liste:

 

Har du lyst til at læse nogle af vores gamle julebreve, så er der her links: