Elise og Flemmings julebrev 2017

Winter Landscape with Ice Skaters, Hendrick Avercamp, c. 1608

Sneflokke kommer vrimlende

Den 20. december 2017

Kære familie og venner.

I ønskes alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

 

Året 2017 er snart forbi. Traditionen tro vil vi også i år sende et julebrev med billeder af de oplevelser, som vi har haft i årets løb. Juleaften fejrer vi hos Annette og Per samt Camille og Oscar. Året har budt på mange gode dage - såvel sammen med børn og børnebørn - som i selskab med mange af vores gode venner. Vi er heldigvis så raske, at vi har glæde af vores mange ferierejser såvel i Danmark som til udlandet.

Årets billeder har vi delt i følgende 3 kategorier:

  1. Oplevelselser sammen med børn og børnebørn
  2. Arrangementer med vennerne
  3. Ture og ferierejser

Først lidt brugervejledning:

Hvis du klikker på et link, kommer du til et billedalbum i en ny fane med masser af billeder, som uddyber linket. Hvis du klikker på et billede, kommer du til en større version af billedet eller til et underalbum. Luk billedalbummets fane for at komme retur til julebrevet, eller på telefon brug "pil tilbage". Er teksten for lille så tast: Ctrl+

Ad 1 Oplevelselser sammen med børn og børnebørn

Oscar - vores næstældste barnebarn - blev konfirmeret i maj måned i Rungsted kirke. Oscar var bagefter en tur med mormor i New York.

Daniel - vores ældste barnebarn - afsluttede 9. klasse på Ranum efterskole og er startet på Niels Broch handelsgymnasium i august.  

Alle de 4 store børnebørn (Daniel, Oscar, Maria og Camille) var også i år med mormor og morfar på vandretur i sommerferien. Turen var denne gang i Nordsjælland (Gilleleje-Hundested-Nykøbing S-Holbæk-Orø-Frederikssund).

Pigerne: Camille, Maria og Ida Sofie var hver især på ferie i vores sommerhus.

Elises fødselsdagsgave i år var en 3 dages hyggelig pigetur til Berlin sammen med Annette, Kirsten, Maria og Camille i november måned.

Den 7. december holdt vi "førjuleaften" i Espergærde sammen med Annette og Kirsten og deres familier.

Flemming fik i julegave en billet til DR's Store Juleshow den 9. december sammen med Kirsten og Maria

Ad 2. Arrangementer med vennerne

Det lykkedes i marts at samle Anna og HP samt Stinna og Niels til en sammenkomst i Frederikssund. Det ene par sejler rundt i Middelhavet store dele af året, og det andet par er et par gange om året i Thailand i længere perioder.

I april måned var vi samlet i landsbyen Nyvang og i Holbæk med 3 af Flemmings gamle soldaterkammerater, som vi mødes med én gang om året.

Laila og Carsten var på besøg i sommerhuset i maj måned, og vi var efterfølgende på Sejerø hos dem i august måned.

TI-banden (Bodil, Jesper, Minna og Mogens) mødtes vi med i maj måned ved Susåen og Svinø samt efterfølgende i Jægerspris og Frederikssund i oktober måned.

Vi var på besøg hos Grete og Steen i maj måned og så deres dejlige lejlighed midt i Hillerød centrum. Vi var også på en rundtur omkring Frederiksborg Slot.

I juli måned - på årets eneste rigtige sommerdag - havde vi besøg af Margrethe og Bent i sommerhuset.

Ad 3 Ture og ferierejser

Året startede med en 14 dages tur til Villa POCA i Spanien i slutningen af januar måned. Vi har været der i Annette og Pers hus hver vinter de sidste 4 år,

I marts havde vi en pragtfuld 4 dages tur til Budapest - efterfulgt senere på måneden af en tur til Ringkøbing, hvor vi blandt andet var et smut forbi Flemmings fætter Hardy i Herning 

I april måned var vi en uge på Kreta i dejligt vejr med en masse vandreture.

Flemming var som sædvanlig på vandretur på Caminoen (Pamplona - Santiago) fra midt i maj til slutningen af juni måned, medens Elise var en uge i New York med Oscar.

Grækenland - Thessaloniki - blev besøgt i den første uge af oktober måned i pragtfuld sommervejr. Umiddelbart derefter kørte vi en tur til Slesvig Holsten, hvor vi overnattede i Rendsburg.

Sidst i oktober måned var vi på en 3 dages tur til Riga i Letland.

 

Indeks over links til billedalbum:

 

 
 
 
Vandreferie med mormor og morfar på fra Gilleleje over Nykøbing og Orø til Frederikssund
 
 
Førjuleaften 2017
 
Juleaften 2017 i Villa POCA

Højt for træets grønne top

 

Kender I den om Rudolf med den røde tud - tryk Rudolf på tuden!

 

Glædelig jul og godt nytår  

Elise og Flemming

På loftet sidder nissen med sin julegrød

Alle billederne kom ikke med i ovenstående linkliste - var der nogle du manglede, så kan du måske finde dem ved at klikke i nedenstående liste:

 

Har du lyst til at læse nogle af vores gamle julebreve, så er der her links: